Inne Maszyny i Urządzenia

Przedmiotem leasingu mogą być: urządzenia gastronomiczne i spożywcze, maszyny poligraficzne i drukarskie, urządzenia diagnostyczne i warsztatowe, maszyny piekarnicze, obrabiarki do metalu, maszyny do obróbki drewna, urządzenia do obróbki termicznej – nowe i używane.

Podstawowe parametry:

  • opłata wstępna od 5%
  • okres leasingu do 84 m-cy
  • szybka decyzja leasingowa
  • minimum formalności
  • okres prowadzenia działalności od 6 miesięcy

Wymagane dokumenty:

a) procedura uproszczona do 200 tys zł

  • podstawowe dokumenty rejestrowe, Regon, Nip
  • dowód osobisty

b) procedura standardowa

  • wymagane dokumenty jak w procedurze uproszczonej
  • dodatkowo dokumenty finansowe oraz zaświadczenie z US i ZUS

Opłata wstępna od 10 procent Okres leasingu do 60 miesięcy Wymagany czas prowadzenia działalności 6 miesięcy Procedura uproszczona